SALAM dari iqaa :)

ASSALAMUALAIKUM :)
WELCOME TO IQAA PUNYER BELOG :) MY ONLINE DIARY. AKU BUKAN PENULIS HANYA SEKADAR MENAIP BERKONGSI CERITA, MELUAH ISI HATI CUKUP SEKADAR YANG BOLEH DIKONGSI.

Tuesday, 25 February 2014

Umur baru, Perangai baru ^o^

Assalamualaikum.

hyee, now dekat office. hari nih first day bekerja. hihihi tu pun ganti je. ganti kakak cuti jaga si basirah sakit tak sihat sihat. ehem btw pengalaman first day kerja nih terlalulaaaa bosan wa cakap sama lu. hiks!
Tapi enjoy gak la, boleh releks releks online itu ini. maklum lerr nau zaman teknologi. nak hilangkan bosan menghadap smart phone , pc segala bagai. kalau dedulu, nyanyi semua hihih. ehh apa laa yang aku merepek mengaban nih. hahaha. And sekian lama dok tinjau tinjau je belog kesayangan nih, hari nih baru 
berkesempatan nak menaip entry. rindu pulee dalam bidang penulisan, karang ayat panjang panjang nih. hehe maklum laa dah lama tinggalkan alam persekolahan. eceh, ayat. dah lama tak menahan. padahal baru berapa bulan je kotttt xD hoho, result punn belum keluar. ups RESULT? Jadah apa tu. Allah, bila meniti perkataan tu dimulut terketar segala anggota lain. takut dia, nervous dia. takpayah cakaplaaa, Allah je yang tahu. hmmmm. ini laaa antara benda yang gua paling benci nak menghadapi selama hidup ni. hmm, hanya mampu berserah segala galanya pada pencipta. redha. apa apa pun keputusan, gua tahu semua Allah dah tetapkan. Allah tahu apa yang terbaik. InsyaAllah, hanya mampu berdoa dan terus berdoa. Aminnnn :') 
Bila dah dapat result tak tahu la apa future lepas ni, semoga segala yang Allah dah aturkan baik untuk diri ini. ehemm, btw hari tu ada isi laman SPA. Suruhanjaya Perkhidmatan Awam tak silap. Tak silap lah. hihihi. Atas dorongan abang ipar and yang lain. Mohon kerja kerajaan dulu, bila dah dapat, dah ada gaji sendiri baru sambung studyy. Maklumlaa, sekarang nak study nak pakai duit banyak sangat. bukan sikit sikit. Just taknak tambahkan beban ibu ayah. Umur pun dah lapan belas, dah pandai berdikari sepatutnyaa. hihi, insyaAllah. Semoga dipermudahkan segalanyaaa. Amin Ya Rabbal Alamin. 


Publish! hihi
copyright@ by iqaa aretyqa .hak cipta terpelihara****