SALAM dari iqaa :)

ASSALAMUALAIKUM :)
WELCOME TO IQAA PUNYER BELOG :) MY ONLINE DIARY. AKU BUKAN PENULIS HANYA SEKADAR MENAIP BERKONGSI CERITA, MELUAH ISI HATI CUKUP SEKADAR YANG BOLEH DIKONGSI.

Saturday, 17 September 2011

PMR is coming !!

assalamualaikum ..
nampak tak pic kat atas niy . ..huhu .da terang2 de pekataan KERAMAT * tu .haha . ..makin nk exam ,
makin menjadi2 iqaa ngan DUNIA SIBER ny .ish2 .tak taw ar pe nak jadik nan anak dara pakcik SALAMON yg sorang ny .haha .iqaa ,iqaa. sedar diri uh cikit .camne nak berjaye camni law 24 jam dok ngadap bende alah ny .buku lansung tak sentuh ,walaupun dah bnyak kali kene membebel dgn MDM.HARYANIE yg sorang tu .haha. bukan tknak dgr tpi ego dalam diri ni terlampau menebal .huh. tu lahh .camne ek nak  kurangkan sikit ego dalam diri ny .? kadang2 ape bende yg org ckp ,sume dibuat tak peduli jea .hm .entahlah .pape pon .iqaa akan try untuk kurangkan ego dalam diri iqaa ny .INSYAALLAH ley bjaye  
tol tak ?
AMINN.. pape un ,doa dari SEMUA yg iqaa harapkan .jgn lupe DOAKAN KEJAYAAN IQA yea . terima kasih :)

lots of love ,

Thursday, 15 September 2011

ya ALLAH . ...

.
.
.
.
ya allah .iqaa sedih sangad hari ny .taktau ur .iqaa un tak paham dgn perasaan iqaa sndiri .tetibe rase cam perlukan seseorang .:'( hmm .lagi 2 minggu jea nak exam .makin nak exam ,mkin byak dugaan yg allah dtgkan .takpe la. .iqa redha  ,. mybe ade hikmah disebalik kesedihan yg iqa lalui skng ny .hm .insyaallah .
    hm ..ttbe rase cam iqa da byak sakitkan hati org ,buat org terase n mcm2 agy lah .em .iqaa nak mintak maaf sangad2 kat semua org yg trase ngan iqa .iqa nak korg tau yg iqa takde niat untuk sume tu .MAAFKAN IQA . .. hope sngad korang tak simpan dendam kat iqa .iqa merayu sangad .iqa nak exam .iqa takut iqa tak tenang nak jawab exam nanti sebb ny . iqa mntak ampun sngad :'((
copyright@ by iqaa aretyqa .hak cipta terpelihara****